Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη πλοήγηση.

Πληροφορίες Αποστολής

Για αγορές κάτω των 50 ευρώ οι χρεώσεις είναι : 5 ευρώ αν επιλέξετε την παράδοση με courier και πληρωμή με αντικαταβολή, ή 2 ευρώ αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής κάρτας ή paypal.
Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ 

Σε περίπτωση που μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή που δεν εξυπηρετείται από την ACS με το σύνηθες κόστος, η αποστολή μπορεί να γίνει είτε με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ είτε στο πλησιέστερο κατάστημα της ACS από όπου μπορείτε να παραλάβετε. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει αποστολή και σε απομακρυσμένη περιοχή με την ACS, αλλά με extra κόστος που καθορίζεται ανά περίπτωση.

Οι χρεώσεις είναι ίδιες για όλη την Ελλάδα. 

Η αποστολή με ΕΛΤΑ διαρκεί από 3 έως 5 ημέρες συνήθως εκτός εορταστικών περιόδων που μπορεί να έχει μια μικρή καθυστέρηση. 

Η αποστολή με courier γίνεται με ACS ή ΕΛΤΑ και διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες αν η παραγγελία σας έχει δοθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Για "δυσπρόσιτες περιοχές" και νησιά η παράδοση μπορεί να διαρκέσει 4-8 ημέρες.

Οι παραδόσεις μέσω courier γίνοντα απο Δευτέρα έως Παρασκευή 9 με 5. Για παράδοση το Σάββατο υπάρχει extra χρέωση + 2 ευρώ.

Οι παράδοση μέσω ΕΛΤΑ γίνεται τις ώρες λειτουργίας των ΕΛΤΑ.