Για αγορές κάτω των 50 ευρώ οι χρεώσεις είναι : 5,50 ευρώ αν επιλέξετε την παράδοση με courier και πληρωμή με αντικαταβολή, ή 2,50 ευρώ αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής κάρτας ή paypal (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών).

Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος της αντικαταβολής παραμένει στα 3 ευρώ εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά μέσω κάποιας προσφοράς.

Σε περίπτωση που μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή που δεν εξυπηρετείται από την ACS με το σύνηθες κόστος, η αποστολή θα γίνει στο πλησιέστερο κατάστημα της ACS από όπου μπορείτε να παραλάβετε. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει αποστολή και σε απομακρυσμένη περιοχή με την ACS, αλλά με extra κόστος που καθορίζεται ανά περίπτωση.

Οι χρεώσεις είναι ίδιες για όλη την Ελλάδα.

Η αποστολή με courier γίνεται με ACS και διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες αν η παραγγελία σας έχει δοθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Για “δυσπρόσιτες περιοχές” και νησιά η παράδοση μπορεί να διαρκέσει 4-8 ημέρες. Εξαίρεση υπάρχει στις εορταστικές περιόδους ή ειδικες καταστάσεις (πχ lockdown) όπου λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας ή λοιπών περιορισμών, η αποστολη μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 10 ημέρες.

Οι παραδόσεις μέσω courier γίνονται απο Δευτέρα έως Παρασκευή 9 πμ με 4 μμ.